Akvizícióval bővíti azonosítási és eszközkövetési megoldásait a Zebra

forrás Prim Online, 2008. április 21. 17:46

A Zebra Technologies felvásárolta az ultraszélessávú (UWB) megoldások vezető globális szállítóját, a Multispectral Solutionst (MSSI).

Az MSSI az elsők között fejlesztette ki az UWB technológiák kereskedelmi alkalmazásait. Az UWB különösen gyárakban, raktárakban alkalmazható hatékonyan, hiszen a kisméretű, alacsony energiafelhasználású UWB eszközök és megoldások precíziós helymeghatározást és valós idejű eszközkövetést tesznek lehetővé akkor is, ha sok elektronikus eszköz egyszerre, egymáshoz közel üzemel.

Az ultraszélessávú rádiótechnológia kis hatótávolságon belül nagy sávszélességű kommunikációt tesz lehetővé a rádióspektrum széles tartományában. A szélesebb tartománnyal elkerülhető a többi szabványnál tapasztalható interferencia, így sok elektronikus eszköz zavartalanul üzemelhet egymáshoz közel.

Az MSSI termékeit, köztük a Sapphire DART valós idejű helymeghatározó rendszert széles körben alkalmazzák, többek között a veszélyes helyszíneken dolgozó személyzet mozgásának követésére vagy nagy értékű vállalati IT-eszközök nyilvántartására.