Új futballhonlap videojátékosoknak - Legyél te a csapatkapitány!

forrás Prim Online, 2008. április 22. 19:46

Az Electronic Arts Inc beindította új futballoldalát, egyszerre az UEFA EURO 2008 megjelenésével, mely a valódi bajnokság egyetlen hivatalosan elismert videojátéka.

Az UEFA EURO 2008 az EA SPORTS futballmotor könnyebben kezelhető, gyorsabb ritmusú, több visszajelzést tartalmazó verziója, mely tartalmazza az UEFA EURO 2008 bajnokság összes csapatát és hivatalos stadionját. A játékos választhat az 52 európai nemzeti válogatott közül, és győzelemre vezetheti csapatát a kvalifikációktól egészen a bajnoki döntő virtuális változatáig! A Vezesd országodat nevű új játékmód lehetővé teszi, hogy a játékosok maguk is a pályára lépjenek, hogy kiérdemeljék tizenegyükben a csapatkapitányságot, és valóban győzelemhez segítsék hazájukat. A játékosok maguk is részt vehetnek a pályán zajló ünneplésben, sőt alakíthatják is azt, így növelve az esemény hangulatát.

Most, hogy az UEFA EURO 2008 immár Európa-szerte megvásárolható a boltokban, a játékosok bejelentkezhetnek a www.easportsfootball.com oldalon, ahol nyomon követhetik eredményeiket az ellenfelek nemzetközi mezőnyében vívott meccsek után az UEFA EURO 2008 Nemzetek csatája játékmódjában. A felhasználók nyomon követhetik statisztikáikat, érdekességeket olvashatnak az összes EA SPORTS futballjátékról, videókat tölthetnek fel, csoportokhoz csatlakozhatnak, valamint bajnokságokon és online ligákban vehetnek részt az EA SPORTS futballjátékok nemzetközi rajongótáborával együtt. Az ötnyelvű focijátékos honlap rendszeresen lesz frissítve új tartalmakkal, videókkal és cikkekkel.