Gyors hálózati biztonsági programcsomag a McAfee-től

forrás Prim Online, 2008. április 23. 18:30

A McAfee Total Protection for Network (teljes védelem a hálózat számára) nevű új programcsomagja magában foglalja az M-8000 Network Security Platformot (korábbi nevén IntruShield), valamint a McAfee Content Security Blade Servert.

A McAfee Total Protection for Network egyszerű megoldást jelent a vállalat hálózatának védelmére és irányítására. A megoldás végponttól-végpontig terjedő védelmet biztosít, a teljes hálózati infrastruktúra védelme érdekében. A McAfee Total Protection blokkolja a támadásokat, megállítja a kéretlen leveleket és a webes fenyegetéseket, megtisztítja az e-maileket, megvédi a még nem kijavított rendszereket, és hatékony megoldást kínál a szabályozásoknak történő megfeleléshez, ideértve a PCI-t is.

A McAfee Total Protection for Network nagyobb hatékonyságot és költségmegtakarítást eredményez azáltal, hogy kiváltja a végtelen számú egyedi alkalmazást:


McAfee Network Security Platform (hálózatbiztonsági platform)

A McAfee Network Security Platform az IPS-nek a hálózat magjában és az adatközpontban tapasztalható növekedéséből eredő igényeket, valamint a nagy teljesítményű, 10 Gigabites Ethernet hálózatok követelményeit hivatott kielégíteni. A McAfee Network Security Platformok a nagyvállalatok számára szükséges szolgáltatószintű (carrier-class) megbízhatóságot és skálázhatóságot biztosítanak.

A McAfee Network Security Platform lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy az alkalmazásokat a nagy munkateljesítmény fenntartása mellett egyszerűsítse. Az ügyfél emellett integrált védelmet, könnyen kezelhető platformot, széles körű eszközvédelmet, maximalizált vállalati rendelkezésre állást, csökkenő terhelést, valamint a biztonsági költségeket kap - mindezt 10 Gb/s teljesítményen, a biztonsági szint romlása nélkül.

McAfee Content Security Blade Server

A McAfee új Content Security (tartalombiztonsági) Blade Servere könnyen skálázható óránkénti hétszázezertől ötmillióig és ötvenezer felhasználóig. A blade szerver beépített feladatátvétellel (failover) és redundanciával, valamint a külső terheléselosztót (load balancer) szükségtelenné tevő beépített erőforrás-kezelővel rendelkezik, emellett képes a blade-ek működés közbeni cseréjére (hot swap). A McAfee Content Security Blade Serveréhez a HP adja a HP BladeSystem c-Class termékeket. A Content Security Blade Server bővíthető tartalombiztonsági platformot biztosít, amely e-mail védelmet, webbiztonságot, URL-szűrést, spam és adathalászat elleni védelmet, és biztonságos keresést kínál, a rosszindulatú kódok jelentette növekvő fenyegetések mellett is.

A McAfee Total Protection for Network mind vállalati, mind pedig közepes méretű vállalkozások számára alkalmas verzióban elérhető.