Új elnök a Navigatornál

forrás Prim Online, 2008. április 24. 13:04

A Navigator Informatika Zrt. bejelentette, hogy Tóthmátyás Tibor tölti be a társaság elnöki pozícióját. A T-Online Magyarország Zrt. korábbi portáligazgatója Jutasi Zoltánt váltja az elnöki székben.

A 40 éves informatikus mérnök és közgazdász végzettségű Tóthmátyás Tibor kinevezésével a Navigator Informatika Zrt. a hazai IT-outsourcing piacon betöltött pozícióját kívánja tovább erősíteni. A többéves felsővezetői tapasztalattal és kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkező szakember feladata lesz a tulajdonos képviseletének ellátása, új piaci kapcsolatok kiépítése, illetve részt vesz a Navigator Informatika Zrt stratégiai irányításában is.

Tóthmátyás Tibor az informatikus mérnöki diploma megszerzése után médiaterületen kezdte pályafutását, ezt követően újságíródiplomát, majd az Open University Business School-on MBA diplomát szerzett. 2001-től a
Wallis Auto Holding Zrt. portfolióigazgatója volt, ahol igazgatósági tagként hatáskörébe tartozott a befektetések menedzselése, üzletrészek adásvétele, illetve több, a cégcsoport számára kiemelten fontos informatikai és építési projekt irányítása. Tóthmátyás Tibor korábban értékesítési és marketing tapasztalatokat is szerzett az outdoor média és a szoftverfejlesztés területén, ezt megelőzően főszerkesztőként, illetve hirdetési vezetőként a Motor-Presse Budapestnél, egy német tulajdonú kiadóvállalatnál dolgozott. A szakember jelenlegi pozícióját megelőzően a T-Online Magyarország Zrt. Tartalomszolgáltatási Igazgatója, illetve az origo Zrt. üzleti megoldásokért felelős igazgatója volt.