Új nagyvállalati üzletág-igazgató a Microsoftnál

forrás Prim Online, 2008. április 28. 17:23

Héjjas Gábor veszi át az Microsoft Magyarország nagyvállalati üzletág-igazgatói pozícióját a távozó Fehérvári Józseftől.

2008. április 30-tól Héjjas Gábor (39) tölti be a Microsoft Magyarország nagyvállalati üzletág-igazgatói (EPG Manager) posztját. Az üzletág vezetőjeként felelős lesz a nagyvállalati ügyfelek felé történő értékesítési stratégia kialakításáért és végrehajtásáért. Feladatai közé tartozik a további piaci növekedési lehetőségek feltérképezése és a nagyvállalati  partnerhálózati együttműködés megerősítése, valamint a megoldás értékesítésért felelős technológiai és értékesítési  munkatársak munkájának irányítása.

A közgazdász végzettségű szakember 1996-tól 2001-ig töltötte be az Unilever Magyarország Kft DiverseyLever vállalatának ügyvezetői posztját. 2001-től, mint vállalati üzletágvezető vett részt a Matávnet Axeleróvá alakulásában, majd 2004-től az Axelero értékesítési vezérigazgató helyettese. 2005-ben a Telekom T-Com üzletágán belül a lakossági szolgáltatások divíziójának vezetését vette át.