PIXMA iP100 : Újabb hordozható dokumentum- és fotónyomtató a Canontól

forrás Prim Online, 2008. május 9. 13:48

A Canon bejelentette a PIXMA iP100 nyomtatót, a népszerű PIXMA iP90v hordozható modell utódját. Az új, kompakt és hordozható nyomtatót két változatban kínálja a Canon: alap kiépítésben, illetve a teljes hordozhatóságot biztosító, mellékelt akkuval ellátott verzióban egyaránt.

A PIXMA iP100 termék főbb jellemzői:

-    Kompakt, hordozható és stílusos dokumentum- és fotónyomtató
-    Akár 9600 x 2400 dpi felbontással dolgozó FINE nyomtatófej, minimum 1 pikóliteres tintacseppek, melyekkel szemcsementes fotók állíthatók elő.
-    Öttintás rendszer fotó fekete tintával, ami fejlett fotóminőséget biztosítja, valamint egy nagykapacitású pigmentes fekete patron, a kiemelkedő minőségű szövegnyomatok elkészítéséhez
-    A fekete-fehér dokumentumok nyomtatási sebessége 20 lap/perc, a színes dokumentumoké pedig 14 lap/perc. Ugyanakkor egy fotólabor minőségű, 10x15 cm méretű, szegély nélküli képet már kb. 50 másodperc leforgása alatt elkészít
-    Wireless nyomtatás az IrDA infravörös és az opcionális Bluetooth csatlakozási lehetőséggel
-    ChromaLife100 rendszer a hosszú élettartamú, gyönyörű fotók készítéséhez.
-    mindössze 2,0 kg súly
-    A felhasználók kétféle nyomtatókészletből választhatnak, az egyikhez újratölthető akkukészlet (LK-62) tartozik. Az akku egy töltéssel hozzávetőlegesen 290 lap kinyomtatására képes. A menet közbeni töltést az opcionális autós töltőkészlet (PU-200U) biztosítja.