HP Identity Center: egyszerű áttérés a Novell személyazonosság-kezelési megoldásaira

forrás Prim Online, 2008. május 23. 13:02

A HP és a Novell olyan kizárólagos szövetséget jelentett be, amelynek keretében a HP Identity Center felhasználói egyszerűen térhetnek át a Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásaira. A megállapodás részeként a HP és a Novell közösen kínálnak áttérési szolgáltatásokat. A HP értékesíti a Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásait, a Novell pedig felhasználja a HP Identity Center technológiáját.

A HP az év elején jelentette be, hogy további befektetéseivel elsősorban a személyazonosság-kezelési termékeket használó, már meglévő ügyfeleit támogatja az új termékeladások helyett. A HP jelenlegi ügyfelei kihasználhatják a program előnyeit, és áttérhetnek a Novell iparági vezető megoldásaira, így a magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó személyazonosság-kezelési megoldások ezután is biztosítottak számukra. A HP továbbra is nyújt terméktámogatást azoknak az ügyfeleknek, akik nem térnek át a Novell megoldásaira.

A HP és a Novell áttérési programja átfogó támogatást és a következő szolgáltatásokat nyújtja az áttérési folyamat során: