SAP: magyarul is elérhető a legújabb CRM alkalmazás

forrás Prim Online, 2008. május 24. 08:17

Az SAP AG két nagy ügyfél nevét hozta nyilvánosságra, amelyek az SAP Customer Relationship Management (SAP CRM) alkalmazás legfrissebb változatát, az SAP CRM 2007 terméket választották.

A Bayer MaterialScience, a Bayer AG egyik részlege a globális kereskedelmi csapatának támogatásához választotta az SAP CRM alkalmazást, melyet integrálni fog a meglévő SAP Business Suite üzleti alkalmazásokkal.

„A sikeres implementáció után 2500 felhasználó számára lesz elérhető az alkalmazás, melyek közül 800 mobileszközeiről közvetlenül is eléri az SAP CRM-et” - mondta Kurt De Ruwe, a Bayer MaterialScience informatikai igazgatója.

Szintén az SAP CRM rendszerét választotta Európa egyik legdinamikusabban növekvő kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatója, a Kabel BW is. Az SAP Customer Relationship Management and Order Management for Telecommunications (telekommunikációs ügyfélszolgálati és megrendeléskezelő) csomagjának használatával közel 100 értékesítő munkatárs és több mint 2 ezer kereskedelmi partner tud majd egységes ügyfélszolgáltatásokat biztosítani az összes kommunikációs csatornán keresztül.

A két új ügyfél nyilvánosságra hozatalával párhuzamosan az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy magyar nyelven is elérhető az SAP CRM 2007 alkalmazás.

„Az új rendszer erőssége a felhasználói felület egyszerűsége és az integrált üzletifolyamat-platform érték” - mondta Tracsek Ferenc, az SAP Hungary CRM szakértője az új alkalmazás hazai megjelenése kapcsán.