Új digitális tv-szolgáltatást vezetett be az Invitel

forrás Prim Online, 2008. május 31. 09:29

2008. május 20-tól az Invitel előfizetői is bekapcsolódhatnak a digitális televíziózás világába. Az Invitel Trió triple play csomagok a telefon és szélessávú internet kapcsolat mellett tartalmazzák az InviTV névre hallgató IP (internet protokol) alapú televíziós szolgáltatást is. A három terméket tartalmazó ajánlat egyelőre csak az Invitel bizonyos koncessziós területein hozzáférhető, az országos elérhetőségen a cég folyamatosan dolgozik.

Az InviTV felhasználójaként kedvünk szerint akkor és azt nézhetünk, amit csak szeretnénk, a megszokottnál ráadásul több csatornán. A szolgáltatás feleslegessé teszi a műsorok kezdési idejéhez való alkalmazkodást, illetve a tévéújság használatát is.

A „Tegnap tévéje” funkcióval bizonyos műsorokat akár 3 napra visszamenőleg is megnézhetjük, így nem kell többet aggódnunk, ha valamiről lemaradunk, és nem kell a műsorok rögzítésével sem időt tölteni. A szolgáltatás által biztosított tárhelyen bizonyos, kedvünk szerint kiválasztott műsorok bármilyen hosszú időtartamra rögzíthetőek, és később visszanézhetőek.

Ha esetleg váratlan esemény zavarja meg a nyugodt tévézést, a „Megállítható adás” funkcióval számos műsort megállíthatunk, majd a megállítás pillanatától bármikor folytathatunk.

A Videotéka segítségével úgy kölcsönözhetünk az egyre bővülő választékú sikerfilmek közül, hogy el sem kell elhagynunk a szobát. A tévéújságokat feleslegessé tevő Elektronikus műsorkalauz pedig rengeteg hasznos információt tartalmaz filmekről, szereplőkről, a műsorrenden kívül is.

A Gyerekzár funkcióval akkor is megóvhatjuk gyermekeinket a káros tartalmaktól, ha ők a felügyeletünk nélkül televízióznak.

Kezdetben a televíziós szolgáltatáscsomagok 26 csatornás Alap és 46 csatornás Családi konstrukciókban rendelhetők, de igény szerint az előfizetések tematikus csomagokkal bővíthetők.

A televíziós szolgáltatás - a teljesség igénye nélkül - a következő településeken érhető el:


A műszaki feltételeket az Invitel folyamatosan bővíti.