TV2-s videók a Videán

forrás Prim Online, 2008. május 31. 10:12

A megújult külsejű Videa videomegosztó portálon elérhetőek a TV2, a VideaParádé és az [origo] videói, ahol az adott csatorna alkotásai között lehet böngészni.

Mostantól a Videa látogatói a TV2 hat különböző tartalmú alcsatornája között válogathatnak a gyakran frissülő videók közül: a TV2 Show a tévécsatorna saját készítésű szórakoztató showműsorainak legjobb pillanatait tartalmazza, a TV2 Ajánló böngészése során megnézhetjük, melyik műsort érdemes majd követni. A Humor a legjobb poénos videók tára, a TV2 Erotika a csatorna pikánsabb felvételeit gyűjti egy csokorba. A Sztárvilág alcsatornán a legfrissebb sztárpletykákat ismerhetjük meg, míg a TV2 Vélemény az aktuális témákban jártas szakemberek véleményét, interjúit tartalmazza. A videók a rövid egyperces ajánlóktól a hosszabb adásrészletekig minden műfajban megtalálhatóak a videomegosztó portálon.

Az internetes oldal újabb csatornákat hoz majd létre a közeljövőben, hamarosan érkezik a MOME (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) és a Daazo (díjnyertes hazai és külföldi kisfilmek felülete) videótára is.