Kedvezményes internet-akció a Pannonnál

forrás Prim Online, 2008. június 3. 20:02

Az ország lakosságának 99%-át lefedő széles sávú (EDGE és 3G/HSDPA) hozzáférést kínáló mobilcég legújabb ajánlata az új internet-előfizetőket célozza.

A Pannon 2008. június 3. és augusztus 26. között elérhető akciójában a Pannon Mobil Internet 100 MB, Mobil Internet 5 GB és a Mobil Internet 10 GB szolgáltatás és tarifacsomagok havidíja az első három hónapban 0 Ft, ráadásul a Pannon az első 3 hónap idejére megduplázza a letölthető adatok mennyiségét is. Az ajánlat egy éves hűségnyilatkozat vállalásával érvényes belföldön, a Pannon hálózatán belül. A három hónap letelte után a Pannon árlistája szerinti tarifák és feltételek érvényesek.
A Pannon internet egyszerű, gyors és azonnali internet-hozzáférést biztosít asztali számítógépről és laptopról egyaránt. A Pannon célja az akcióval, hogy az internet-használók a nyári szabadság alatt is könnyedén és zökkenőmentesen, valamint egyúttal kedvező feltételekkel kapcsolódhassanak az internetre.
 
A böngészéshez és levelezéshez megfelelő sebességet biztosító Pannon szélessávú hálózat a lakosság 99 %-a számára, a leggyorsabb mobil adatátvitelt biztosító 3G/HSDPA-szolgáltatás pedig immár 188 településen érhető el.