Konica Minolta az SAP Printer Vendor programjában

Kiss Ádám Zoltán, 2008. június 6. 18:32

A Konica Minolta arany fokozatú tagként részt vesz az új SAP Printer Vendor programban, melyet az SAP AG hozott létre közreműködve a vezető nyomtatógyártókkal. A programban való részvételen keresztül, a Konica Minolta olyan technológiájú multifunkciós eszközöket és nyomtatókat hoz forgalomba, melyek megfelelnek a programban kikötött követelményeknek.

A SAP Printer Vendor program egy olyan technológiai licensz program, amit az SAP a nyomtatógyártókkal együttműködve kezel, annak érdekében, hogy a legjobb minőségű nyomtatási megoldásokat kínálják az SAP rendszereket használók számára. A program a gyártóknak, beleértve a Konica Minoltát is, hozzáférést biztosít azon specifikus SAP fejlesztési környezetekhez, melyek teljes mértékben szükségesek ahhoz, hogy a gyártók berendezései SAP környezetben tökéletesen működjenek.
Az SAP alapú rendszereken keresztül a nyomtatás nemcsak egyszerűbbé válik, hanem a felhasználók teljes hozzáférést kapnak a Konica Minolta multifunkciós berendezések és nyomtatók képességeinek kihasználásra, ide sorolva a tűzést, a képpozícionálást, vagy éppen a biztonságos nyomtatás. Továbbá, egyszerű nyomtatási felügyelet valósítható meg. A Konica Minolta célja a programban való részvétellel, hogy minden egyes multifunkciós készülékére és nyomtatójára érvényesítse az SAP Printer Vendor program jóváhagyását, és folytassa az irodai berendezéseinek alkalmazásának további könnyítését.

Az SAP Printer Vendor programról bővebben:
http://www.sap.com/about/press/press.epx?pressid=9391