Biztonsági megoldások Budapesten

forrás Prim Online, 2008. június 10. 18:03

Budapesten rendezik az 5. CISO Executive Summit & Roundtable 2008 elnevezésű információbiztonsági fórumot június 11-13. között.

Dr. Alastair McWillson, az Accenture nemzetközi biztonsági igazgatója a biztonsági kérdések jövőjéről fog beszélni a konferencia első napján, választ adva azokra a kérdésekre, hogy hogyan érdemes priorizálni a biztonsági kockázatokat, a szervezett bűnözési trendek milyen hatással vannak a vállalatunkra és melyek az online kereskedelem legfőbb fenyegetései.

A mai napon Magyarországra érkezik Larry Bridwell is, az AVG Technologies globális biztonsági stratégiáért felelős alelnöke. A vezető a Budapesten megrendelésre kerülő CISO vezetői konferencián vesz részt, amelynek az AVG Technologies az egyik szponzora. Larry Bridwell a vállalati veszélyforrásokról, valamint a változásokban rejlő veszélyekről és azok megfelelő kezeléséről tart előadást.
Larry Birdwell sokéves tapasztalattel rendelkezik az biztonsági kutatások terén, korábban az egyik legismertebb biztonsági minősítő cég, az ICSA Laboratories munkatársaként tevékenykedett, de számos más biztonsági munkacsoportban (Association of anti Virus Asia Researchers (AVAR), European Institute of Computer Antivirus Research (EICAR), Common Malware Enumeration (CME) Project, Anti-Spyware Coalition (ASC) a teljesség igénye nélkül) is nevet szerzett magának.

Az AVG Techonlogies-en belül Larry Bridwell az AVG ingyenes változatának az egyik legerőteljesebb pártolója. „A védtelen számítógépek a teljes Internetes közösség biztonságát veszélyeztetik. Ezért közös érdekünk, hogy minden számítógépet ellássunk megfelelő szintű védelemmel.” Mondta Larry Bridwell.

A konferenciáról részletesen: 5th Annual CISO Executive Summit.