Színes Dell laptopok bővítik az Electro World választékát

forrás Prim Online, 2008. június 10. 18:44

Az Electro World termékválasztéka a Dell divatos laptopjaival bővült, amelyek gyors processzorral és 2 GB memóriával rendelkeznek. A hordozható számítógépekbe vezeték nélküli kapcsolódást biztosító technológiát is beépített a gyártó, egyes modellekben pedig nagy teljesítményű grafikai kártya is található.

Az új Dell laptopok széles színválasztékban érkeztek az üzletekbe, így kék, piros, rózsaszín és zöld színekben kaphatók. A hordozható számítógépek ára 159 990 forinttól kezdődik.

Az Electro World áruházakban hasonlóan az eddigi gyakorlathoz, a Dell termékekre is igénybe vehetők a PC klinika szolgáltatásai. Az üzletekben szakemberek segítenek kiegészítő programok, mint például vírusirtók telepítésében, perifériák kapcsolásában és más, a számítógépek optimális használatát biztosító beállításokban.

Sérüléseknek kitett eszközökről lévén szó, a Dell laptopok vásárlói is számára is fontos lehet a kiterjesztett termékbiztonság lehetősége. Az Electro World Happy Care szolgáltatása – melyet egy biztosító partner bevonásával nyújt – a nem kivédhető károk bekövetkeztekor vállalja a sérült termék javíttatását vagy cseréjét. Ilyen lehet például, ha víz ömlik a billentyűzetre vagy más, véletlen baleset során következik be károsodás a termék mindennapi használat során. A termékbiztosítás olyan esetekre ad tehát megoldást, amelyekre a gyártói garancia már nem terjed ki.