Legjobb hazai partnereit díjazta az Oracle Hungary

forrás Prim Online, 2008. június 11. 12:41

Az Oracle Hungary az idei pénzügyi évének végén hét kategóriában osztotta ki díjait azoknak a hazai partnereinek, amelyek a 2008-as pénzügyi évben legjobban teljesítettek, valamint ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez.

„Az év technológiai élenjárója” a Loxon Solutions Kft., amely széleskörűen kihasználja az Oracle adatbázis-kezelő és alkalmazásszerver nyújtotta új technológiai megoldásokat, és amelynek munkatársai kimagasló termékismeretre tettek szert ezeken a területeken.

 „A leginnovatívabb partner” kategória győztese a Nextent Informatika Zrt., amely különleges területen végez fejlesztést Oracle eszközökkel. Az ún. voice mining az ügyfélszolgálati tevékenység hatékonyságát növeli azáltal, hogy rögzíti a beszélgetés hangnemét, stílusát is, melyek fontos tényezők az ügyfélelégedettség kialakításában.

Az „Alkalmazások Oracle platformon” kategória díjazottja a Dorsum Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Zrt., mely a pénzügyi szektorban kifejtett munkájáért kapja az elismerést.

„Az év alkalmazás partnere” az e-Best Tanácsadó Kft. lett, amely évek óta kiemelkedően sikeres munkát végez a JD Edwards alkalmazások értékesítése és bevezetése területén. 

„Az év felfedezettje” kategória győztese az Abszolut.eu Kft., amely egy új termékkel, az Agile termékéletciklus-menedzsment szoftverrel kapcsolatban tettek jelentős lépéseket kompetenciáik kiépítése érdekében.

„Az év disztribútori különdíját” minden évben az Oracle magyarországi disztribútora, a DNS Hungária Kft. ítéli oda. Idén a díjat az SDA Studio Kft. kapja, amely az Oracle adatbázis-kezelőn futó Neptun tanulmányi rendszer fejlesztője.

„A legnagyobb licencforgalmú partner” idén a Synergon Informatikai Nyrt. lett, aki az elmúlt évben forgalmat tekintve a legsikeresebb volt Oracle licencek értékesítésében.