Mobil belépő a SZIN-re

Kiss Ádám Zoltán, 2008. június 11. 17:03

Még kényelmesebb és egyszerűbb jegyvásárlási lehetőség, sorbanállás nélkül, ezt kínálja az érdeklődőknek újonnan elérhető szolgáltatásával a nyár legnagyobb záróbulija, a Szegedi Ifjúsági Napok. A hazai fesztiválok sorában elsők között bevezetett MOBILticket nem csupán egy új jegyvásárlási megoldás, de a rendezvény kiemelten kezelt ökokoncepciójához is illeszkedik.

A Morcheebával, Backyard Babies-zel, Within Temptationnel, Tankcsapdával, Quimbyvel és számos egyéb koncerttel, valamint programhelyszínnel kecsegtető Szegedi Ifjúsági Napok a jegyvásárlást is szeretné megkönnyíteni látogatói számára. A MOBILticket egy olyan belépőjegy, amit a vásárló csak mobilkészülékére kap meg - legtöbbször SMS formátumban. Ehhez nem kell mást tennie, mint a fesztivál jegyértékesítő partnere, a Ticketportal honlapján a rendezvények közül kiválasztani a SZIN-t, és a mobiltelefonos átvételre kattintani. Az internetes fizetés után a felhasználó egy standard vonalkódot és egy egyedi azonosítót kap a telefonjára, melyet elmentve már csak ki kell várnia augusztus 27-ét, a rendezvény kezdetét. A belépés a kapott kóddal történik, melynek számos előnye közül kiemelendő, hogy nem lehet elveszíteni vagy otthon hagyni, és a jegyirodai sorbanállás is megspórolható. Továbbá nem szabad elfelejtenünk, hogy mivel ebben az esetben a jegyvásárláshoz még papírra sincs szükség, így amellett, hogy kényelmes, környezetkímélő is.

A MOBILticket csupán egy azon megoldások közül, melyekkel a SZIN arra mutat rá, hogy kis odafigyeléssel, a legegyszerűbb módokon is tehetünk környezetünk elhasználódása ellen.