Bauer Róbert az Actel új vezérigazgatója

forrás Prim Online, 2008. június 16. 18:15

2008. június 1-jétől Bauer Róbert (40) az Actel Zrt. új vezérigazgatója. Bauer Róbert a vezérigazgatói feladatok mellett továbbra is ellátja az EnterNet cégcsoport igazgatóságának elnöki teendőit, mint a cégcsoport többségi tulajdonosa.

Az Actel Zrt. EnterNet cégcsoportba olvadását követően Bauer Róbert, az EnterNet cégcsoport igazgatóságának elnöke látja el a vezérigazgatói feladatokat az Actel Zrt.-nél. Bauer Róbert irányítja és felügyeli többek között az Actel Zrt. konszolidálását az EnterNet cégcsoportba, valamint feladata az EnterNet cégcsoport piacra lépésének irányítása, mint alternatív nagykereskedelmi szolgáltató.

Bauer Róbert pályafutását a kereskedelemben kezdte, (ruházat, majd élelmiszer) ahol értékesítési, kereskedelmi, valamint ügyvezető igazgatói pozíciókat töltött be. Pénzügyi és biztosítási üzletágban is dolgozott több éven keresztül felsővezetőként. 2005-től az EnterNet 2001 Kft. ügyvezető igazgatója, míg 2007 áprilisától az EnterNet Invest Zrt. igazgatóságának elnöke, mint a cégcsoport többségi tulajdonosa.