Ingyenes webSMS a Vodafone Magyarországtól

forrás Prim Online, 2008. június 17. 18:08

WebSMS szolgáltatást indít júniustól a Vodafone Magyarország, melynek segítségével a szolgáltató bármely ügyfele a www.vodafone.hu internetes oldalról díjmentesen küldhet SMS-eket más Vodafone-os előfizetők mobiltelefonjára. A Vodafone által biztosított hirdetési programhoz a szolgáltatás indulásával egy időben bejelentett Mobilmarketing Programon keresztül csatlakozhatnak a mobilos közösség elérése iránt érdeklődő vállalatok.

A Vodafone webSMS használata díjmentes. A szolgáltatás regisztrációhoz kötött, melynek során a felhasználó hozzájárul az általa megadott adatai marketingcélú felhasználásához. A regisztráció során megadott személyes adatokat a Vodafone a felhasználó számára érkező promóciós üzenetek és hirdetések szűrésére, személyre szabására használja fel.

Az új szolgáltatással egy időben indul a Vodafone Magyarország Mobilmarketing Programja is, mely a Vodafone webSMS szolgáltatás hirdetési felületei mellett mobilwebes, sms-es és mobiltartalomhoz kötött megjelenéseket is elérhetővé tesz.