Megnyílt a Ricoh Hungary webáruháza

forrás Prim Online, 2008. június 19. 19:04

2008 júniusában elindult a Ricoh Hungary webáruháza, melynek segítségével egyszerűen és kényelmesen lehet megismerni és megvásárolni a Ricoh irodai berendezéseit. A webshopban főleg a Ricoh új, otthoni felhasználóknak és kis munkacsoportoknak szánt nyomtatói és multifunkciós berendezései találhatóak meg.

A Ricoh Hungary webáruháza 2008 júniusában indult, melynek segítségével már akár otthonról is kényelmesen lehet megvásárolni a Ricoh irodai berendezéseit. Az új oldalra látogatók könnyedén megismerhetik és megvásárolhatják a Ricoh otthoni felhasználóknak és kis munkacsoportoknak szánt nyomtatóit és multifunkciós eszközeit, valamint a már meglévő Ricoh berendezéseikhez is egyszerűen szerezhetik be a kellékanyagokat.

A Ricoh idén kisebb nyomtatókkal és másolókkal bővítette termékportfolióját, melyek vásárlásához már nem szükséges szakmai tanácsadás. Főleg ezek a berendezések – a felhasználók által is könnyen üzembe helyezhető eszközök – találhatók meg a webshopban, melyek értéke általában nem éri el az 500 000 forintos árat.

A webshop egyszerű és gyors információforrás a Ricoh termékeivel és opcióival kapcsolatban. A kényelmes, automatizált rendszer tárolja a régebbi megrendeléseket is, így az ismétlődő vásárlásoknál egyszerűen újrarendelhetők a felhasználónál lévő berendezéshez szükséges kellékanyagok.  A weboldal speciális fejlesztése, hogy a kínálatot összehangolták a Ricoh Hungary raktárkészletével, így az naprakész információkat ad az egyes termékek elérhetőségéről.