A1 és A2 méretű Canon poszternyomtatók

forrás Prim Online, 2008. június 27. 13:31

A Canon bemutatta az imagePROGRAF LP17 és az imagePROGRAF LP24, 17”/A2 és 24”/A1 méretű, általános használatra készült poszternyomtatókat. Mindkét nyomtató lehetővé teszi a vállalati, oktatási, kiskereskedelmi és szabadidős szektorok számára a különféle poszterek, például promóciós bejelentések, és szervezeti diagramok valamint ábrák készítését és nyomtatását egyetlen lapra.

Azok számára, akik úgy gondolják, hogy a poszternyomtatás csupán a professzionális felhasználók számára érhető el, az imagePROGRAF LP17 és LP24 bebizonyítják, hogy könnyű használatuknak köszönhetően egyetlen gombnyomással bárki professzionális megjelenésű posztereket készíthet. A professzionális minőségű kimenetet a nyomtatókhoz járó PosterArtist biztosítja, amely egy könnyen használható, Microsoft alkalmazásokkal kompatibilis szoftvercsomag. A szoftver végigvezeti a felhasználókat a poszter tervezésének és nyomtatásának öt egyszerű lépésén, így lehetővé teszi, hogy a posztereket és figyelemfelkeltő anyagokat könnyedén elkészíthessék. A végeredményül kapott egységes nyomat és kiváló szöveghűség professzionális megjelenést biztosít.

Az szegély nélküli nyomtatásnak és gazdaságos üzemmódnak köszönhetően, az imagePROGRAF LP17 és LP24 segítségével csökkenthetjük a nyomtatási költségeket; a könnyű használatot és kényelmes munkakörnyezetet pedig a nagyméretű LCD képernyő és a csendes működés biztosítják. A nyomtatók nagy sebességgel készítenek megbízható, jó minőségű színes nyomatokat, hiszen 1200 dpi felbontással az LP17 az A2-es méretű dokumentumokat 20 másodperc, az LP24 az A1-es nyomatokat pedig 33 másodperc alatt állítja elő. Akik művészi posztereket szeretnének készíteni, a papírfajták széles köréből is válogathatnak.