Epson Stylus S20 dokumentum- és fotónyomtató

forrás Prim Online, 2008. július 1. 12:23

Az Epson bemutatta Stylus S20 nevű új dokumentum- és fotónyomtatóját, amely az egyenként cserélhető tintapatronok mellett kiváló minőséget nyújt és gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Az Epson Stylus S20 kategóriájában szokatlan módon különálló tintapatronokkal rendelkezik, amelyeknek ára egyenként mindössze 1590 Ft. A nyomtató Epson DURABrite Ultra Ink tintát használ, amely egy fejlett pigmentalapú tintakészlet. A tinta egyedülálló tulajdonsága, hogy a részecskéit egy védő gyantaburok öleli körül. Ennek köszönhetően a nyomatok ellenállnak a víznek, a fakulásnak és az elmaszatolásnak, fotóalbumban pedig akár 200 évig is megőrzik minőségüket.

A nyomtatókban megtalálható Epson PhotoEnhance technológia révén a felhasználók a legjobbat hozhatják ki képeikből. A technológia a bőrtónusokat, a tájképeket és az eget automatikusan érzékeli, és a még jobb színátmenetek és nagyobb kontraszt érdekében különleges beállításokkal nyomtatja ki. Az ajándékba adott Epson Easy Photo Print pedig sok más hasznos tulajdonsága mellett hatékonyan távolítja el a vörösszem-effektus következményét. 

A sebesség szintén a készülék erőssége, hiszen akár 26 fekete-fehér vagy 14 színes oldalt is képes kinyomtatni percenként.

Az Epson Stylus S20 teljesíti az ENERGY STAR® szabvány követelményeit, így élő bizonyítéka az Epson környezetvédelem iránti elkötelezettségének. A vállalat célul tűzte ki a termékeinek tulajdonítható károsanyag-kibocsátás csökkentését. Ezt a célt szolgálja az újonnan bevezetett automatikus standby-funkció is, amely tovább csökkenti a készülék energiafogyasztását és növeli költséghatékonyságát.

Az Epson Stylus S20 legfontosabb tulajdonságai:
·    Dokumentum- és fotónyomtató mindennapos használatra
·    Színkomponensenként cserélhető tintapatronok
·    Fotónyomtatás akár A4-es méretben
·    Nyomtatási sebesség: akár 26 fekete-fehér vagy 14 színes oldal percenként
·    Kiváló minőségű dokumentum- és fotónyomtatás az Epson DURABrite™ Ultra tintájának köszönhetően
·    Automatikusan feljavítható fotók az Epson PhotoEnhance technológiával
·    Pirosszem-effektus eltávolító az Epson Easy Photo Print-tel
·    ENERGY STAR® szabványú készülék
·    Ajánlott fogyasztói ár: 11.900 Ft – júliustól kapható