Több száz új munkatársat keres a tiszaújvárosi Jabil

forrás: Prím Online, 2008. július 11. 07:03

A Jabil Circuit immár negyven éve vezető szerepet tölt be a világpiacon az elektronikai készülékek és a nyomtatott áramkörű részegységek gyártása területén. A Jabil Circuit Magyarország Kft. tiszaújvárosi gyára is jelentős fejlődés előtt áll: mind magasabb szaktudást igénylő termékek kerülnek a cég gyártási palettájára, ami a dolgozói létszám bővítésével is jár.

A tiszaújvárosi gyárat, a Jabil Circuit Magyarország Kft-t zöldmezős beruházásként indították, a termelést 2000 októberében kezdték meg. A cég gyártási tevékenységének jelentős bővítéséhez, technológiaváltás telepítéséhez keresnek most új munkatársakat, többféle végzettséggel, sokféle munkakörbe. Elsősorban gyakorlattal rendelkező gépész- és villamosmérnököket, műszaki menedzsereket, közgazdászokat, logisztikusokat, technikusokat és operátorokat várnak, de a bővítés minden munkakört érint.

Amit leendő dolgozóinak cserében kínál a cég: szakmai és személyes továbbfejlődést, folyamatos képzések biztosítását, előremeneteli lehetőséget, nemzetközi vállalati kultúrát, jó munkahelyi légkört, méltányos bérezést, valamint béren kívüli juttatásokat: nyugdíjbiztosítási és egészségbiztosítási pénztár-támogatást, hozzájárulást meleg étkeztetéshez, a családok számára szeptemberben beiskolázási támogatást. Ezen kívül útiköltség-térítést, a helyi sportcentrumban sportolási lehetőséget, valamint orvosi és fogorvosi ellátást biztosít a Jabil dolgozói számára.

Pályázati anyagokat (szakmai önéletrajz, végzettséget igazoló bizonyítvány másolat, igazolványkép) a következő címre várnak:
Jabil Circuit Magyarország Kft., Humán erőforrás osztály
3580 Tiszaújváros, Huszár Andor út 1.
Tel.: +36-49/ 548-625, Fax: +36-49/548-546
e-mail: edit_gyorgy@jabil.com
A pozícióknál alapelvárás a bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvány.
Az állásajánlatok a Miskolci Televízió Álláskalóz című műsorában és a www.topjob.hu weboldalon is nyomon követhetők.
(X)