Két új nagy teljesítményű Check Point UTM berendezés

Kovács Attila, 2008. július 9. 17:29

A Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette az UTM-1 Total Security berendezéscsaládjának bővítését, aminek köszönhetően a vállalatok a biztonsági és teljesítménybeli szükségleteiknek leginkább megfelelő megoldást választhatják. Ismeretes, hogy a  Check Point UTM-1 Total Security berendezések átfogó biztonsági megoldást nyújtanak a vállalatok számára: tűzfal, virtuális magánhálózat (VPN), behatolásvédelem, SSL VPN, antivírus, anti-spyware, webfiltering, webes biztonság és antispam.

A termékcsalád legújabb modelljei:


Rendelkezésre áll az egy- vagy hároméves Total Security csomag is, amely tartalmazza a SmartDefense behatolásvédelem, a gateway antivírus, a webszűrés szolgáltatások, valamint a termékszoftver frissítését, illetve kedvezményes támogatási díjakat.

A Check Point hálózati biztonsági berendezéseit, a biztonsági gatewayeket többek között a következő vállalatok alkalmazzák: Advance Systems Group, Inc., AirIQ, Inc., Hitachi Asia Ltd.,  Mustang Engineering és a Sun Chemical. Továbbá számos utazási létesítmény, mint például az athéni nemzetközi repülőtér, illetve telekommunikáció vállalatok, mint például, a KPN és az RRC szintén Check Point berendezéseket használnak. Kormányzati és nonprofit szervezetek közül például a B.P.O. Elks, CAE ATS plc, Secretaria de Turismo és Michigan állam, valamint egészségügyi és pénzügyi intézmények, köztük a Beaumont kórház és a Florida Bank szintén a Check Point berendezéseire alapozzák hálózati biztonságukat.

További információ