Epson AcuLaser M2000: nagy teljesítményű lézernyomtató cégeknek

Kiss Ádám Zoltán, 2008. július 11. 12:01

Az Epson új fekete-fehér lézernyomtatója kifejezetten vállalati környezetbe készült, amiről a havi 20 ezer oldalas terhelhetőség is árulkodik.

Az Epson AcuLaser M2000 megtervezésénél a nagy teljesítményű A4-es fekete-fehér lézernyomtatást tartották szem előtt. Az Epson legújabb A4-es fekete-fehér lézernyomtatójával gyorsan, hatékonyan és jó minőségben nyomtathatunk irodai környezetben is. A készülékek egyszerűen kezelhetők, a nyomtatási költség alacsony a nagy kapacitású és visszaváltható festékkazettának köszönhetően, amely az egyetlen fogyó anyag.

A dobegységet nem kell cserélni a berendezés teljes élettartama alatt. Az A4-es lapokat 28-asával képes kinyomtatni percenként. 1200 dpi felbontásával, 250350 papírtartójával, havi 20 ezer oldal terhelhetőségével a nagyobb igényeket is kielégíti. Automatikusan felismeri a nyomtató nyelveket (PCL6, PS3, ESC/Page, EPSON LQ, FX nyelvek). Tartalmaz Hi-Speed USB, Parallel Interface (D model), EpsonNet 10/100 Base Tx Ethernet (DN model) foglalatokat, automatikusan működik az USB valamint a párhuzamos port között az átkapcsolás, és beépített magyar ékezetes betűkészletei is vannak.