XAPT Hungary Kft.: idén is elnyerte a régió legkiválóbb partneri díját a Microsofttól

forrás Prim Online, 2008. július 12. 08:46

Idén az XAPT Hungary Kft. nyerte el a cég partnerdíját az év Microsoft Dynamics AX partnere kategóriában. A Microsoft kelet-közép-európai partnerprogramjának díjai azokat a regionális partnereket jutalmazzák, amelyeknek sikerült új piaci lehetőségeket találniuk és kiaknázniuk a Microsoft termékeinek legújabb verzióival, és mind műszaki, mind pedig üzleti szempontból értékes innovációkkal álltak elő. Külön figyelmet érdemlő elismerés, hogy a globális megmérettetésben is az első három között végzett a magyar partner cég megoldása.

A díjakat 23 kategóriában osztották ki a Microsoft 47 ezres regionális hálózatából kiválasztott partnereknek. Az XAPT Hungary TIREAX (Tire Retail, Wholesale, Quick Service and Distribution) elnevezésű Microsoft Dynamics AX alapokra fejlesztett iparági megoldásával nyerte el idén az év legjobb Microsoft Dynamics AX partnere címet.

A TIREAX megoldás a Microsoft Dynamics AX rendszert kiegészítve a gumiabroncs kis- és nagykereskedelem, disztribúció és szerviz üzleti területek lefedésére készült, amely a megjelenése óta jelentős piaci elismertségre és népszerűségre tett szert, és új szakmai lehetőségeket és nemzetközi értékesítési területeket nyitott meg az XAPT előtt főként az észak-amerikai piacon. A nemzetközi növekedésben kulcsszerepet játszik, hogy az XAPT biztosítja a fejlesztői hátteret és az ágazat specifikus szakértelmet a rendszer bevezetéséhez.