Három kategóriában díjazták a Canon dokumentumszkennereit

Kiss Ádám Zoltán, 2008. július 13. 10:09

A Canon „Pick of the Year” minősítést kapott nagy teljesítményű dokumentumbeolvasóiért a Buyers Laboratory Inc. (BLI) független tesztelő vállalattól.

A Canon dokumentumbeolvasói a nagy teljesítményű szkennerek között több területen teljesítettek figyelemreméltóan. A megbízhatóság tekintetében kiemelkedően magas pontszámot ért el Canon imageFORMULA DR-2510C munkacsoportban használható képolvasó, és az imageFORMULA DR-X10C nagy termelési kapacitású dokumentumbeolvasó berendezése. Előbbiek mellett ugyanakkor a Canon hálózati szkennere, a ScanFront 220P is elnyerte saját kategóriájában a tavaszi „Pick of the Year” díjat.

A Canon DR-2510C (25 lap/perc (50 kép/perc) szolgáltatáskészletéért, lapkezelési képességeiért, valamint könnyű kezelhetőségéért nyerte el a BLI „Kiemelkedő munkacsoportos szkenner” kategória díját. „A termék a BLI rendkívül halvány dokumentumai esetében is csaknem hibátlan szöveg-felismerési pontosságot eredményezett” – mondta Lisa Reider a BLI kutatási szerkesztője.

A Canon első közepes termelési kapacitású dokumentumbeolvasója, a DR X10C akár 128 lap vagy 256 kép percenkénti olvasási sebességével, kiváló képfeldolgozó funkciónak, valamint kiemelkedően könnyű használatának köszönhetően nyerte el a „Kiemelkedő termelési kapacitású szkenner” címet.

A Canon ScanFront 220P dokumentumszkennert „Kiemelkedő hálózati beolvasó” kategóriában díjazták, mivel a BLI eredményei szerint a hálózati felhasználók számára könnyen és biztonságosan teszi lehetővé a dokumentumok ujjlenyomat-alapú hitelesítéssel történő beolvasását 26 lap/perc (35 kép/perc) sebesség biztosítása mellett.