Apple rendszereket is üzemeltet a Navigator

forrás Prim Online, 2008. július 16. 17:28

Jelenleg a NAVIGATOR Informatika Zrt. az egyetlen magyarországi IT-outsourcing szolgáltató a vezető cégek közül, amely a három teljes informatikai platformot – Windows, Linux és Apple – egy kézben képes üzemeltetni munkaállomás- és szerverszinten.

A Navigator versenytársait megelőzve elsőként jelentette be az Apple rendszerek professzionális üzemeltetését és támogatását. A Navigator szerint az Apple az évek során szélesen differenciált prémium márkává vált és egyre többen döntenek bevezetése mellett, amely folyamatot mostantól tovább erősíti a Navigatornál elérhető professzionális üzemeltetési kompetencia is.

„A nemzetközi tendenciáknak megfelelően Magyarországon is egyre szélesebb azon informatikai döntéshozók köre, akik nem a dolgozók létszáma, hanem munkatársaik jól meghatározott feladatköre szerint választanak számítógépet. Számukra jelentenek tökéletes megoldást az Apple termékei és szolgáltatásai, melyek amellett, hogy a felhasználói igények széles skáláját elégítik ki, olyan költséghatékony megoldást jelentek, mely nem csupán a vásárláskor, hanem az üzemeltetés teljes időszaka alatt is megmutatkozik” – mondta el Majoros Miklós, az Apple hazai képviseletének kereskedelmi és megbízott ügyvezető igazgatója. „Meggyőződésem, hogy a Navigator Informatika Zrt.-vel közösen sikerül végérvényesen eloszlatunk azt a tévhitet, mely az Apple termékek és megoldások más rendszerekkel való inkompatibilitására vonatkozik, épp ezért tartjuk mérföldkőnek a két vállalat együttműködését” – tette hozzá Majoros Miklós.