Hogy is Volt, Balaton Sound? Sziget-fotópályázat!

Kiss Ádám Zoltán, 2008. július 16. 18:41

A tavalyi évben rendezték meg először a Sziget fotópályázatot. Ennek sikerén felbuzdulva, idén is meghirdetik a publicitást és nyereményeket ígérő vetélkedést, a képeket máris fel lehet tölteni a verseny weboldalára.

Sokan dokumentálták élményeiket, s minden évben többen és többen fényképeztek.
A kint kattintgató fotósok nagy része bizonyára mind egészen más szemszögből látja és láttatja a Szigeten élő sátorlakókat, programokat, zenészeket. Idén kibővítették a pályázati lehetőségeket, s már Volt-os vagy Balatone Sound-os képeket is várnak.

Két kategóriában várják a fotókat:


Személyenként, kategóriánként két-két fotó küldhető be. Ezek lehetnek digitális technikával készített képek vagy papírképek – de ezeknek szkennelt változatait várják, ez esetben külön meg kell jelölni, ha ilyen a beküldött fotó. A pályamunkák feltölthetők. Kizárólag azokat a pályamunkákat fogadják el érvényesnek, amelyeken szerepel a témamegjelölés (tehát pl. XY fotója, I. kategória, arcok – portrék vagy ZV fotója, II. kategória, koncertkép), kérik a fotó készítésének évét, a fotós életkorát, valamint azt, hogy melyik fesztiválon született a kép. Névvel vagy jeligével ellátott anyagot várnak, és pályázatra nem küldhetnek fényképet a helyszínen dolgozó fotósok, illetőleg más hivatásos fotósok

Beküldési határidő: 2008. július 25.

Díjazás:
I. kategória: I. díj: két napijegy két személy részére
                        II. díj: egy napijegy
                        III. díj: Szigetes ajándékcsomag

II. kategória: I. díj: egy napijegy + hozzá egy fotóspassz, hogy a nyertes fotósként fotózhasson az aznapi  koncerteken
                         II. díj: egy napijegy
                         III. díj: Szigetes ajándékcsomag

A nyerteseket e-mailben értesítik, a beküldött és legjobbnak értékelt fényképekből kiállítás nyílik a Szigeten, mely vetített formában kerül a közönség elé.