Költséghatékony színes nyomtatás a Canon új belépő szintű multifunkciós készülékével

Kiss Ádám Zoltán, 2008. július 19. 18:21

A Canon bejelentette multifunkciós nyomtatócsaládja legújabb tagját, az iRC 2380i modellt. A belépő szintű, színes multifunkciós készülék a többnyire színesben nyomtató kis- és középvállalatok, illetve vállalati munkacsoportok számára jelent költséghatékony megoldást.

A Canon színenként külön dobot és festéket használó technológiájával az iRC 2380i percenként akár 23 színes vagy fekete-fehér oldal nyomtatását teszi lehetővé, miközben támogatja a dokumentumok egyszerű szkennelését, valamint az azok elektronikus formában történő továbbítását biztosító iSend szolgáltatást. Az iRC 2380i könnyen, vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséggel illeszthető az üzleti hálózathoz, így kisméretű kialakításának köszönhetően az iroda bármely pontján elhelyezhető.

A jogi, kormányzati, oktatási vagy pénzügyi szektorban tevékenykedő szervezetek, kisvállalatok és munkacsoportok számára létfontosságú az adatbiztonság . A Canon iRC 2380i továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatásai közé tartozó adattitkosítással, jelszavas védelemmel, valamint merevlemez törlési lehetőséggel védi a bizalmas üzleti dokumentumokat.

Főbb tulajdonságok: