Ricoh technológiai újítások a 2008-as Drupán

forrás Prim Online, 2008. július 23. 13:23

A Ricoh Csoport 2008-ban először vett részt a Drupa nemzetközi nyomdaipari szakkiállításon, ahol a termelési szintű nyomtatási piac iránti elkötelezettsége jegyében mutatta be vezető technológiai újításait az üzleti és vállalati ügyfelek számára. Emellett a 2008-as Drupa az InfoPrint Solutions, a Ricoh és az IBM közös, nyomtatórendszerekre szakosodott vállalat megalakulásának első évfordulója is.

A Ricoh a 2008-as Drupán vonultatta fel a digitális, termelési szintű nyomtatók következő generációját. Bemutatta a nagyközönségnek a ProC900 és C900s készülékeket, az új színes nagyteljesítményű digitális multifunkciós berendezéseket, melyek kiváló minőségű nyomtatást tesznek lehetővé. A Ricoh ProC900 a Ricoh új Pro termékvonalának zászlóshajója a színes termelési szintű nyomtatás teljes munkafolyamatára kínál megoldást, nagy sebességével, tartósságával és automatizált finiser funkcióinak széleskörű konfigurációs lehetőségeivel tűnik ki versenytársai közül. A nagyteljesítményű készülék percenként 90 színes oldal nyomtatására képes és 11 000 lapos papírkapacitással rendelkezik.

A ProC900 és C900s valamint az EFI Fiery RIP mellett szintén a Drupán kerültek bemutatásra a Ricoh új multifunkciós termékei, a Pro906EX, 1106EX és 1356EX valamint az AficioMP W7140 mérnöki rendszer. A Ricoh emellett egy sor integrált munkafolyamat irányítási eszközt is felvonultatott a kiállításon, ideértve az IPDS és a változóadat nyomtatást.

A Ricoh az üzleti felhasználók számára is kínál megoldásokat, amelyek a magas minőségű, költséghatékony nyomtatáson túl lehetővé teszik a felhasználóbarát munkafolyamat-kezelő eszközök, a web-to-print, a PrintTicket, a Digital StoreFront, valamint a megszemélyesített és a speciális tranzakcionális változóadat-nyomtatási funkciók, a PlanetPress Suite és a PrintShop Mail használatát.