Díjmentes olimpiai hírek SMS-ben és MMS-ben

forrás Prim Online, 2008. augusztus 4. 12:08

A T-Mobile-osok díjmentesen kaphatják meg SMS-ben vagy MMS-ben a mobiljukra a legújabb olimpiai híreket, ha augusztusban fizetnek elő a Sport infoSMS vagy infoMMS kategóriára.

A Sport kategóriák előfizetői részletes tájékoztatást, infoSMS-ben azonnali eredményeket és híreket, infoMMS-ben összefoglalókat, valamint magazin jellegű úti beszámolót kapnak az ötkarikás játékokról. A híreket és információkat a t-zones helyszínen tartózkodó saját tudósítói és fotósai juttatják el a szerkesztőségnek, így a hírszolgáltatásra regisztrálók valóban első kézből értesülhetnek a legfrissebb eredményekről, eseményekről.

A Sport kategória előfizetéséhez a 777-es rövid hívószámra kell a megfelelő kódot elküldeni, attól függően, hogy SMS-ben vagy MMS-ben igényli-e valaki a híreket. Az infoSMS megrendeléséhez a #SPORT kódot, az infoMMS szolgáltatás megrendeléséhez a #SPORTMMS kódot kell elküldeni a 777-re. A regisztrációs SMS díja 72 Ft, és a kedvezményes, egy hónapos kipróbálást követően az infoSMS előfizetéses ügyfelek esetén havi 399, az infoMMS pedig 499 Ft-ba kerül (dominósok esetén ez a díj 30 naponként értendő). Új előfizetőnek az minősül, aki a regisztrációt megelőző 60 napban nem vette igénybe a szolgáltatást.