Vodafone: roaming microsite, kedvezmények az olimpia alatt

forrás Prim Online, 2008. augusztus 5. 17:33

A Vodafone Magyarország elindította roaming oldalát, ahol minden külföldre utazó előfizető könnyen és egyszerűen tájékozódhat mobiltelefonjának külföldi használatról.

A www.vodafone.hu/roaming weboldalon az érdeklődő választ kaphat minden a roaminggal kapcsolatos kérdésére, kezdve attól, hogy mi is pontosan a roaming szolgáltatás, miként használható, milyen tévhitek élnek vele kapcsolatban az ügyfelek körében, egészen a hanghívások, SMS/MMS és internetezés külföldi részletes használatának, díjainak felsorolásáig.

A weboldalon ezen kívül hozzáférhető a Vodafone minden információs telefonszáma, illetve a külföldi egyenlegfeltöltés lehetőségeiről is részletes, hasznos információk találhatóak.

A Vodafone ezzel párhuzamosan azt is bejelentette, hogy a Vodafone ügyfelei az olimpia ideje alatt (2008. augusztus 1. és szeptember 30. között) a Vodafone Passport szolgáltatással Kínában, a China Mobile hálózatán is hazai percdíjaikon beszélhetnek - a kapcsolási díjon felül. Az akció további részletei szintén elérhetőek az új roaming aloldalon.