EA-játéksátor a Szigeten

forrás Prim Online, 2008. augusztus 13. 18:13

Már a nyitás előtt pár órával kígyózó sorok álltak a Sziget leghűvösebb, legjátékosabb sátra előtt, hiszen a játékimádó „szigetelők” azonnal kezükbe akarták kaparintani a kontrollereket. Talán nem meglepő, hogy a Sziget-lakók kedvenc játéka a Rock Band, egy zenei fesztiválon mi más is érdekelné a fiatalokat, mint az üvöltő rock, főleg, ha mindezt ők adhatják elő egy virtuális dob, gitár és a saját hangjuk segítségével.

Az Iron Maiden-rajongók a koncert előtti délutánon már melegíthettek az esti tombolásra, az Electronic Arts játéksátrában ugyanis üvöltöttek a Rock Band játék jobbnál jobb zenéi. Az újdonsült zenészpalánták hosszú tömött sorokban álltak a Sziget légkondicionált sátrában felállított színpada mögött, mindenki ki akarta próbálni, milyen is egy pillanatra rocksztárrá változni.

Az Electronic Arts idén harmadik alkalommal hozta el a Sziget-lakók virtuális kedvenceit. Sztárvendégek társaságában a FIFA, a Need for Speed, MySims, Sims és Spore játékokkal kapcsolódhat ki, aki ellátogat a játékvilágba, de természetesen a legújabb mobiltelefonra letölthető játékokat is kipróbálhatja bárki.