Konica Minolta a Formula BMW Europe hivatalos támogatója

Kiss Ádám Zoltán, 2008. augusztus 13. 19:01

A Konica Minolta tovább növelte szerepvállalását a sport szponzorálás területén, a németországi hockenheimi futamon a Formula BMW Europe hivatalos támogatójaként mutatkozott be.

A versenyen összesen 21, 15 éves és annál idősebb pilóták mérhették össze tudásukat, 16 nemzetet képviselve. A Konica Minolta ezen megállapodás értelmében nagy segítséget nyújt a tehetséges fiatal autóversenyzőknek karrierjük elindításában, a jövőben ezentúl mind a versenyautókon mind a pilóták öltözékén ott lesz a Konica Minolta vállalat logója.

A versenysorozat következő állomása az augusztusi magyarországi futam volt. A nagy eseménynek a Hungaroring adott otthont, ahol a Formula BMW a második napon többek között a GP2 és a Forma 1 verseny előtt startolhatott el. A Konica Minolta, mint a versenysorozat hivatalos partnere, a Formula BMW Guest Experience Program révén exkluzív betekintést biztosíthatott ügyfeleinek a versenyautózás világába. A rendezvény ideje alatt a partnerek a Member’s Lounge használatán kívül, a Paddock területén is szabadon mozoghattak, ahol alkalmuk nyílt találkozni a versenyzőkkel és a Formula BMW Europe csapataival, tanúi lehettek maga a verseny előkészületeinek is.