Gyönyörű lányok a Games Convention kiállításon

Genda Csongor Zoltán, 2008. augusztus 24. 08:13

A Lipcsében utolsó alkalommal megrendezésre kerülő Games Convention csütörtökön nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A kiállításra érkezőket nem csupán a legújabb játékok, hanem szebbnél szebb lányok is várják.

A férfi látogatók legnagyobb örömére a játékfejlesztő cégek standjain lenge öltözetben lévő karcsú hölgyek igyekeznek becsalogatni a kiállítótermekbe a nézelődőket. A rendezvényen lévő újságírók megkérdezésére a gyártók elmondták, hogy sokkal jobban vonzza a tömegeket egy bájos és női arc, mint egy komolyságot sugárzó, nyakkendős férfi menedzser, igaz ennek megvan az ára is, hiszen a cégek legkevesebb 10 eurós órabért fizetnek a csinos lányoknak az egész napi mosolygásért. A tudósítók elmondása szerint a csarnokban bármerre néz az ember csakis elbűvölő szépségeket látni az emelvényeken, a rendezvény fénypontja azonban a legújabb Lara Croft modell, a brit Alison Carroll, aki az Eidos standján tetszeleg a járókelőknek, akik akár le is fényképeztethetik magukat a fiatal lánnyal, miután kipróbálták a Tomb Raider legújabb részét, az Underworld-ot.
Íme, mi is összegyűjtöttünk egy csokorra valót a legszebb Games Comvention-lányokból, hogy férfi olvasóinknak legyen min legeltetniük a szemüket.