4.700 kép a Szigetről a Xerox segítségével

forrás Prim Online, 2008. augusztus 26. 16:23

Az augusztus 13. és 17. között megrendezett Sziget Fesztiválon felállított Logikai Játékok Sátrát a tavalyi évhez hasonlóan 2008-ban is a Xerox támogatta. A változatos játékokat felvonultató programhelyszínen a „szigetelők” ingyen kinyomtathatták fotóikat a vállalat szilárdtintás nyomtatóin.

A Xerox már második alkalommal támogatta a Hegyvidék Sportegyesület Sakk és Gó Szakosztályának szervezésében létrehozott Logikai Játékok Sátrát a Szigeten. A helyszínen – a Magyar Sakkszövetséggel együttműködve – az érdeklődők majdnem minden nap immár nem egy, hanem két nagymesterrel küzdhettek meg egymás után.
A napi 180-220 látogató számtalan logikai játékban (például gó, malom, amőba, backgammon, halma, puzzle, dominó stb.) is kipróbálhatta magát, és akár csoportosan is tesztelhette a legújabb számítógépes játékokat. A Xerox ahhoz is hozzájárult, hogy a sátorban és a fesztiválon szerzett élményeket a résztvevők hazavihessék: szilárdtintás nyomtatóin minőségi, Colotech papírra kinyomtatta a digitális formátumú – CD-n, illetve memóriakártyán hozott – fotókat.

„Összesen közel 4.700 képet nyomtattunk ki. Ez a szám is mutatja, milyen nagy volt az érdeklődés a szolgáltatás iránt. Volt, aki a Sziget másik feléről sétált át hozzánk, hogy nyomtatott formában hozzájusson fotóihoz. Voltak tipikus „szigetes” képek, de akadt, aki a családi vagy nyári fotókat szerette volna papíron viszontlátni. Örülök, hogy az emberek elégedettek voltak a nyomtatási minőséggel, tehát új, szilárdtintás nyomtatóink jól vizsgáztak a nagyközönség előtt is” – mondta Rakonczai Kamilla, a Xerox marketingkommunikációs vezetője.