Az Év honlapja: lehet pályázni!

Takács Zsolt, 2008. szeptember 4. 17:06

Ez évben is megrendezésre kerül - idén immár hetedik alkalommal - a hazai online tér legnagyobb versenye, az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által közösen meghirdetett "Az Év Honlapja" online marketingkommunikációs pályázat - tudta meg a Prím Online Varga István alapítótól.

A 2008-as pályázatot a szokásos weboldalon lehet benyújtani a „Jelentkezési lap” menüpontban.

Nevezési kategóriák:


A 2008. évi pályázat újdonságai közé tartozik az Ifjúsági Díj, a Közönség Díj, illetve a Minőségi Díj.

Ifjúsági Díj:
Új, hiánypótló kategóriával bővült a pályázat: az Ifjúsági (14–18 év között) kategóriában 14–18 év közötti személyek által fejlesztett, nem kereskedelmi céllal létrehozott weblap nevezhető. Az Ifjúsági kategóriában nincs nevezési díj.

Közönség Díj: A nevezett honlapokra a verseny lezárását követően november 30-ig lehet Az Év honlapja oldalon szavazni. A közönségszavazás regisztrációhoz kötött, egy e-mail címről mindösszesen egyetlen szavazás lehetséges, illetve érvényes a szavazás teljes ideje alatt.

Minőségi Díj: A Minőségi Díj egy minőségi tanúsítvány, amely nem egyenrangú, illetve egyenértékű az általános kategóriákban kiosztott díjakkal. Ezt a tanúsítvány a zsűri azon honlapoknak ajánlja fel, amelyeket neveztek ugyan a versenyre, azonban nem győztek kategóriájukban, mindazonáltal a zsűri szempontrendszere szerint az adott honlap minőségi szintje kiemelkedő, illetve érdemes a Minőségi Díj tanúsítványának viselésére.

A pályázatok beadási határideje: 2008. október 19.