Mobil Lottó a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2008. szeptember 15. 19:26

A Vodafone havidíjas ügyfelei már mobilon keresztül is feladhatják számaikat a Szerencsejáték Zrt. különböző játékaira, mivel ezentúl SMS-en keresztül is játszhatnak ötös, hatos és skandináv lottót, Jokert, Puttót, Kenót, valamint sportfogadásokat - totót és góltotót - is indíthatnak.

A Mobil Lottó szolgáltatást valamennyi havidíjas Vodafone ügyfél igénybe veheti. Az SMS-ben történő fogadás előzetes regisztrációt nem igényel, ellenértékét az ügyfél havi telefonszámlája keretében utólag egyenlíti ki. A Mobil Lottó szolgáltatás ára, a nyerési esélyek, valamint az egyéb feltételek megegyeznek a papír alapú szerencsejáték-fogadással. Ezen kívül a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges két normál díjas SMS ára kerül felszámításra minden vásárlásnál.

A Mobil Lottó szolgáltatás használata egyszerű, mivel 5, 6 vagy 7 számjegy elküldése SMS-ben a 1756-os telefonszámra egy egymezős ötös lottó, hatos lottó vagy Skandináv lottószelvénynek felel meg. Az egyhetes, egymezős, Joker nélküli gépi ötös lottóért pedig egy üres SMS elküldése szükséges a 1756-os számra.

Közvetlen elérés