Öt új digitális kompakt a Canon kínálatában

forrás Prim Online, 2008. szeptember 17. 14:24

Canon bemutatta Őszi kollekciójának öt új tagját digitális kompakt kamera kategóriában: Digital IXUS 980 IS, Digital IXUS 870 IS, PowerShot G10, PowerShot SX1 IS, PowerShot SX10 IS.

Digital IXUS 980 IS: 14,7 megapixel, 3,7-szeres átfogású zoom, képstabilizátoros objektív

A Digital IXUS 980 IS több annál, amelyet csinos megjelenése sejtet. Az elegáns fekete-ezüst külsejű Digital IXUS 980 IS 14,7 megapixeles felbontása hatalmas nyomatokhoz és kreatív képkivágásokhoz is elegendő. A készülék számos fejlett funkciója – többek közt a Canon új DIGIC 4 képfeldolgozója – egyszerűvé varázsolja a fényképezést. A kézi üzemmód pedig lehetőséget nyújt a felhasználók kreatív ötleteinek megvalósítására.

Digital IXUS 870 IS: 10 megapixel, 4-szeres átfogású nagylátószögű (28 mm) objektív képstabilizátorral, 3" LCD kijelzővel

Fényesen hideg arany vagy ezüst ház és 10 megapixel: a Digital IXUS 870 IS akár különleges alkalmakkor is megállja helyét. A 4-szeres nagylátószögű optikai zoom ideális tájkép fényképezésre és belső felvételekhez egyaránt. A Canon új DIGIC 4 képfeldolgozója pedig tökéletesíti az arcfelismerést, valamint hatékonyan javítja az életlenséget okozó hibákat. A 3" LCD képernyőn így nagyszerű képek jelennek meg

PowerShot G10: 14,7 megapixel, 5x nagylátószögű (28 mm) objektív képstabilizátorral

A PowerShot G10 ideális társ gyakorlott fotósoknak: 14,7 megapixeles képérzékelője és a Canon DIGIC 4 képfeldolgozója segítségével kivételes minőségű, gyönyörű felvételeket készíthet. Az 5-szörös átfogású nagylátószögű objektívvel egyszerűen fotózhat belső térben, építészeti témákat, valamint tájképeket egyaránt. A PureColor LCD II nagy felbontású 3" képernyő igényes, nagy felbontású lejátszást tesz lehetővé. A RAW rögzítés és a Digital Photo Professional funkció pedig kreatív szabadságot ad a felvételek utólagos feldolgozásához.

PowerShot SX1 IS: 10 megapixeles CMOS érzékelő, 20x nagylátószögű (28 mm) objektív optikai képstabilizátorral, HD videók

A technika iránt vonzódók és a gyakorlott fotósok egyaránt sokra értékelik a PowerShot SX1 IS kivételes, 20-szoros nagylátószögű zoomját. A 4 kép/másodperces sorozatfelvételnek és a rendkívül gyors működésnek köszönhetően nem szalaszthat el egyetlen fontos pillanatot sem. A kiváló minőségű állóképek mellé videó is társul, és a teljes HD minőségben rögzített filmeket számítógépén vagy HD televízióján nézheti meg.

PowerShot SX10 IS
: 10 megapixel, 20x nagylátószögű (28 mm) objektív képstabilizátorral

A PowerShot SX10 IS testhezálló választás azok számára, akik a természetben vagy sporteseményeken a távoli témákat keresik. A 20-szoros, nagylátószögű zoommal kiváló minőségű felvételeket készíthet, amelyben fontos szerepe van az optikai képstabilizátornak is. A 10 megapixeles felbontás nagyobb nyomatok elkészítését is lehetővé teszi, illetve segíti a kreatív képkivágást. Választhat a fejlett automatikus funkciók egyszerűsége és a kézi beállítás kreativitása között.