Jogtárra írt ki közbeszerzést a Legfőbb Ügyészség

MTI Sajtóadatbank, 2008. október 1. 08:48

A Legfőbb Ügyészség jogszabály-nyilvántartó program szállítására írt ki nyílt közbeszerzést határozatlan időre, a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A magyar és az uniós joganyagot is tartalmazó adatbázisnak, illetve programnak futnia kell az ügyészségek Wan/Lan hálózatán. Ebből 138 darabot, plusz 10 százalékot kér az ajánlatkérő, de emellett szüksége van 52 darab (plusz 10 százalék) egyedi használatú adatbázisra is.

Nem tehet ajánlatot az, akinek a nettó árbevétele - az utolsó kettő lezárt üzleti évben, egyenként - nem érte el a 30 millió forintot. Az utóbbi két év referenciái között kell lennie Wan/Lan hálózaton futtatott jogszabály adatbázis és -kereső programnak, továbbá legalább 30 különböző szállítási helyszínnek.

A dokumentáció nettő 40 ezer forintért vásárolható meg. Az ajánlatok beadási határideje november 13., az eredményhirdetés november 28-án lesz.

Az értékeléskor legnagyobb súllyal az ár, valamint a program minősége esik a latba. Minősítésre kerül még az, hogy a jogszabályok hat évvel korábbi változatai is elérhetők-e a programmal, illetve hogy mekkora a használati értéke az adatbázisnak az ügyészi munkában.

A határozatlan idejű szerződést várhatóan december 9-én írja alá a Legfőbb Ügyészség a nyertes ajánlattevővel. A szerződés a jövő év első napján lép hatályba, és határozatlan ideig tart.