Egy nap alatt SAP vállalatirányítási rendszer kkv-knak

forrás Prim Online, 2008. október 21. 14:55

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy Partnerhálózatában elérhető a kisméretű cégek számára kidolgozott SAP Business One vállalatirányítási rendszerének (ERP) egynapos bevezetési csomagja.

Az átlagos 4-30 napos bevezetési idő és ennek megfelelő implementációs költségek lecsökkentését az tette lehetővé, hogy az eddigi, különböző igények alapján történő testreszabás mellett kialakításra került ez az előredefiniált működésű csomag. Ezzel azt a –az SAP számításai szerint- 20000 magyar kisvállalatot célozza meg az új modell, ahol a cégek belső folyamatai nem specializáltak.

A telepítést követő esetleges beállításokat a felhasználó tudja elvégezni a rendszerhez adott kézikönyv alapján. A vállalat méretének növekedéséből fakadó további igények megjelenésekor pedig SAP partnercég bevonásával további testreszabást végezhetnek el.

Az SAP Business One „dobozos” megoldásának bevezetése, mely tartalmazza a licenc díjat, felhasználói kézikönyvet, valamint az első év támogatási (support) szolgáltatását 690000 Ft+Áfa összegért elérhető az SAP partnerhálózat egyes tagjain keresztül.