E-Magyarország, e-kormányzat: párbeszéd a válsághelyzetről

forrás Prim Online, 2008. október 30. 14:04

2008. november 20-21-én kerül megrendezésre Siófokon az E-Magyarország, e-kormányzat 2008 – Az információs társadalom és gazdaság fejlesztésének prioritásáért” című konferencia és kiállítás. A kormányzat és az üzleti szektor párbeszéde ez alkalommal arról szól, lehet-e a jelenlegi válsághelyzetre jó válasz: az információs társadalom és gazdaság fejlesztésének prioritása.

A kormányzat és az üzleti (infokommunikációs) szektor prominensei, az önkormányzatok vezetői, térségi szakemberek, régióvezetők, a szakmai szövetségek és kamarák képviselői hetedik alkalommal találkoznak hogy ismertessék, megvitassák, bemutassák az IKT-szektor, valamint a kormányzati és önkormányzati, a közigazgatási szektor e-alapú fejlesztése, korszerűsítése terén végbement és várható fejlődési tendenciákat, eddigi eredményeket. A kormányzat és az üzleti szektor párbeszéde ez alkalommal arról szól, lehet-e a jelenlegi válsághelyzetre jó válasz: az információs társadalom és gazdaság fejlesztésének prioritása.

A szervezők várják a résztvevők jelentkezését az információs, illetve tudásalapú társadalomról és annak jövőjéről szóló szakmai találkozóra.
Részletes tematika, a jelentkezési feltételek, részvételi kedvezmények és regisztráció a www.e-magyarorszag.hu weboldalon.