Felhasználói ötleteket vár új noteszgépeihez az Asus

Milkovits Gábor, 2008. október 30. 19:25

Az Asus az Intellel együttműködve egy olyan kezdeményezést indított útjára, amelynek keretében a felhasználók az interneten közölhetik elképzeléseiket és kívánságaikat a gyártó leendő laptopjaival kapcsolatban.

A WePC oldalon háromféle kategóriában, a hagyományos noteszgépek, a játékközpontú laptopok, illetve a minilaptopok vagy netbookok körében vár blogbejegyzéseket vagy éppen terveket az Asus. A cég reményei szerint a kezdeményezés révén az eddiginél jobb bepillantást nyerhetnek a felhasználók noteszgépekkel kapcsolatos elvárásainak birodalmába, különös tekintettel a hardverre, illetve a funkciókra. Lillian Lin marketingtervezési igazgató a sajtónak azt nyilatkozta, hogy az Asus a projekt segítségével a lehető legjobb felhasználói élményt szeretné biztosítani vevőinek.

Az ötletek alapján az Asus mindhárom kategóriában be fog mutatni egy „álom-prototípust”, habár arról nem nyilatkoztak, hogy pontosan mikor. Ezek a későbbiekben valódi, sorozatgyártásra kerülő termékek alapjául szolgálnak majd.