Mobilon, magyarul is be lehet jelentkezni a British Airways járataira

forrás Prim Online, 2008. november 4. 12:03

November elejétől a British Airways járataira már mobiltelefonunkról is „becsekkolhatunk”. Az ingyenes szolgáltatást magyar nyelven is igénybe vehetjük. A beszállást jelentősen meggyorsító online check-in is egyre népszerűbb a British Airways magyar utasainak körében: csaknem húsz százalékuk használja ki ezt a lehetőséget.

A mobiltelefonról történő check-in lehetővé teszi az utasok számára, hogy akár útközben bejelentkezzenek a repülőgépre, elkerülve ezzel a jegykezelő pultoknál történő felesleges sorban állást. A gyors és ingyenes szolgáltatás 11 nyelven – köztük magyarul – érhető el.

Ha böngészőprogram futtatására alkalmas mobiltelefonunkkal, BlackBerry vagy iPhone készülékünkkel bejelentkezünk a www.ba.com/mobile oldalra, megtekinthetjük a British Airways menetrendjét, kiválaszthatjuk ülésünket emellett az oda- és visszaútra egyaránt elintézhetjük a check-int.

A mobiltelefonos check-in várhatóan ugyanolyan sikeres lesz, mint a tavaly bevezetett online check-in, amely a magyarok körében is egyre népszerűbb. Szeptemberben a Budapestről induló utasok csaknem húsz százaléka jelentkezett be a ba.com oldalon, 11,5 százalékuk pedig a beszállókártyáját is innen nyomtatta ki.