Motorola walkie-talkie aktív sportkedvelőknek

Kovács Attila, 2008. november 7. 13:09

A Motorola bemutatta nagy teljesítményű új TLKR T7 walkie-talkie készülékét. A TLKR7 elődeihez képest számos újítást tartalmaz.

A készülék ütésbiztos, és főleg azoknak a sportot szerető embereknek ajánlott, akiknek strapabíró és nagy teljesítményű kommunikációs eszközre van szükségük kalandjaikhoz. A túrázó, síelő vagy bármilyen extrém sportot űzők speciális engedély nélkül, bármely országban használhatják az adóvevőt. A TLKR T7 jellegzetes formája visszaköszön a TLKR termékcsalád többi tagjánál is. A készülék egyesíti a hagyományos rádió adóvevők funkcionalitását és összetettségét; használatának és hordozásának számos lehetőségét kínálja. A tiszta fémváz kontrasztot alkot a finom tapintású, gumírozott középső házzal, amely lehetővé teszi a biztos markolást, ugyanakkor védelmet is jelent a rádió számára.

A készülék főbb jellemzői: közvetlen hívás (hívóazonosítóval); 968 csatorna / kódkombináció; rezgő hívásjelző; Vox/iVox érintés nélküli működtetés; automatikus csatornaváltás; DC töltő jack-dugóval (opcionális tartozék); újratölthető NiMH elemek; akár 10 km-es hatótávolság, akár 16 órás készenlét egy töltéssel; telepkímélő, kis fogyasztású készenlét, alvás- és szintjelző; csatornakijelzés/automatikus letapogatás.

A T7 hívásazonosításra is képes, így a csoport minden tagja láthatja a hívó fél nevét. A csatornaváltás az egész csoport számára könnyű az automatikus csatornaváltó funkció segítségével, amire akkor lehet szükség, ha valamelyik csatorna használata pl. interferencia miatt nem használható. A T7 rádiók tartalmazzák a már ismert TLKR kapocshurkot, amely számos viselési lehetőséget nyújt használója számára.

A TLKR T7 2008 novemberétől kapható a magyarországi Motorola Szakboltokban.

További információ