Hat új Canon multifunkciós nyomtató

forrás Prim Online, 2008. november 17. 12:34

A Canon hat új multifunkciós készülékkel egészítette ki fekete-fehér nyomtatási megoldásainak termékkínálatát. Az új Canon iR 1020J, iR 1020, iR 1024A, iR 1024F, iR 1024i és iR 1024iF eszközöket kifejezetten kisvállalkozások, valamint vállalati munkacsoportok képalkotási igényei szerint tervezték.

A hat új berendezés gyorsabban, 20-24 oldal/perc sebességgel nyomtat, valamint alapbeállításának köszönhetően kétoldalas nyomatot készít. Az A4-es méretben nyomtató készülékek üzleti dokumentumok minőségi, színes beolvasására is alkalmasak, így a vállalkozásoknak nem szükséges vásárolniuk külön színes szkennert. A küldési funkció hatékony eszközként szolgálhat az üzleti kommunikációban, mivel segítségével a beolvasott dokumentumok közvetlenül a vállalati hálózatra, e-mail címre, FTP-szerverre vagy akár egy adatbázisba is küldhetők.

A termékcsalád minden tagja könnyedén beállítható és vezérelhető, valamint automatikus regisztrációs szolgáltatással rendelkezik, amely regisztrálja a készüléket a WINS-kiszolgálón. A berendezésekhez továbbá elérhető egy webes felügyeleti szoftvereszközöket tartalmazó csomag is. Az új nyomtatók a Canon e-Maintenance szolgáltatásával is kompatibilisek, így a szervizigények gyors kielégítése már könnyedén megvalósítható.

A Canon iR 1020-24 sorozat 2008 novemberétől kerül forgalomba Európában.