Indul a 2009-es online Sziget, VOLT és Balatone Sound jegyértékesítés

Kiss Ádám Zoltán, 2008. november 18. 18:10

A szervezők a karácsonyi ajándékozásra gondolva már november 19-től megkezdik a soproni, Zamárdii és budapesti fesztivál jegyeinek értékesítését, az elővételben megváltott bérletek némileg olcsóbbak.

Az Újpest kontra Sziget perben kimondott ítélet nem veszélyezteti a fesztivál jövőjét, így a leendő látogatók akár már most tervezhetnek egy eseménydús nyárral, melynek legismertebb fesztiváljaival lepheti meg szeretteit karácsonyra az, aki él a lehetőséggel, és  kedvezményes, elővételes áron Sziget, Balaton Sound illetve VOLT fesztivál bérletet vásárol. A szervezők ez alkalommal limitált számban, egy-egy fesztiválra 5000-5000 db bérletet adnak ki. Tekintettel a korábbi évek tapasztalatai alapján várható érdeklődésre, személyenként és fesztiválonként legfeljebb 4 jegyet vásárolhat a közönség. A november 19-én induló akcióról bővebb információ a www.sziget.hu alatt, a fesztiválok honlapján található.

A Sziget Szervezőiroda jövőre július 1-4 között rendezi meg a soproni Lővér kempingben a 17. VOLT Fesztivált, a hazai paletta egyik legjelentősebb vidéki eseményét. Egy héttel a VOLT után, július 9-től immáron harmadik alkalommal, azonban már négy napon át várja a Balaton Sound látogatóit Zamárdi szabad strandja. A szervezők sem a VOLT, sem a Balaton Sound esetében nem tervezik a fesztiválok méretének és befogadóképességének bővítését, a Sziget fesztivál 2009. augusztus 12-17 között kerül megrendezésre, a nem sátras bérlet 30 ezer, az ottalvós 37500 Ft.

A VOLT-ra, a Balaton Sound-ra és a Szigetre november 19-től vásárolható bérlet a fesztiválok honlapjain, a budapesti VOLT BOLT-ban (Bp. VII. Klauzál tér 14.) és a soproni Várkerületen. A várható érdeklődésre tekintettel a személyenként megvásárolható bérletek számát fesztiválonként maximálisan 4-4 darabban határozták meg a szervezők. A VOLT Boltban üdülési csekket és kultúra-, valamint ajándékutalványt is elfogadnak. Részletes információ a www.volt.hu, a www.balatonsound.hu és a www.sziget.hu/fesztival oldalakon.