Logózható, gravírozható pendive-ok a Kingstontól

Kiss Ádám Zoltán, 2008. november 23. 19:39

A cég egyedi kialakítású kisméretű USB meghajtóján szándékosan nem található márkajelzés, kívánságra saját cégünk emblémáját helyezik el, sőt gravírozzák az eszközbe a bemutatóanyagokhoz ideális kapacitású olcsó pendrive-okon.

Az USB meghajtók folyamatosan fejlődő és egyben hihetetlenül túlzsúfolt piacán csak az egyik fejlesztési irány a kapacitás állandó növelése. A gyártók azt is felismerték, hogy néha nem sok gigabájtos csodákra, hanem személyre szabható egyszerű, de minőségi eszközökre van szükség. Az ünnepekre a vállalkozások különféle ajándékokat keresnek, melyekkel erősíthetik a kapcsolatot a céggel vagy a márkával, a logózható vagy feliratozható apró figyelmességek az utóbbi időben pedig egyre kelendőbbek.

Erre a célra kiváló megoldás a gravírozható vagy egyéb más eljárással feliratozható 2 GB-os DataTraveler. Olcsó és a felirat mellett a cég bemutatkozó brosúrája vagy egyéb marketinganyagai is elhelyezhetők egy látványos, mégis kompakt megoldás keretein belül. A megbízható Kingston minőség garantálja, hogy a használója sokáig emlékezni fog, kitől kapta, és nem találkozunk zavaró kompatibilitási gondokkal. Mivel ez az eszköz tulajdonképpen egy céges CD vagy DVD kiváltója, inkább a megfizethetőségre gondoltak, és nem az óriás méretekre, így megmaradtak a költséghatékony 2 GB-os kapacitásnál.