Folytatódik "Az Ügy" a Magyar Telekommal

forrás Prim Online, 2008. november 24. 14:42

Immár a hatodik szériával folytatódik novemberben és decemberben „Az Ügy”, a Magyar Telekom jótékonysági műsora a TV2-n. A nézők telefonos szavazással segíthetik a bemutatott alapítványokat céljaik megvalósításában. A legtöbb szavazatot szerzett alapítvány 5 millió, a többi három „Ügy”-et képviselő szervezet 1-1 millió forint adományban részesül a Magyar Telekomtól.

A szerdánként késő este bemutatott filmekben Kandász Andrea kéri a nézők segítségét négy nonprofit szervezet céljainak megvalósítására, így válhatnak társadalmilag fontos ügyek mindannyiunk közös ügyeivé.

A november 19-től négy szerdán át sugárzott hatodik széria szereplői:


A nézők a 1771-es telefonszám hívásával szavazhatnak arra a szervezetre, amely ügyét támogatni szeretnék. A legtöbb szavazatot szerzett alapítvány 5 millió, a többi három „Ügy”-et képviselő szervezet 1-1 millió forint adományban részesül. A Magyar Telekom (T-Home, T-Mobile) hálózatából leadott szavazatok ára 200 forint (Domino előfizetéssel rendelkezők kivételével az összeg áfamentes), mely összeget a távközlési vállalat teljes egészében annak a szervezetnek továbbítja, amelyre a néző a szavazatát adta. Így a Magyar Telekom adományán felül - a nézők adományaként - ezek az összegek is segítik a filmeken látott célok megvalósítását.