Ingyenes IPv6 hitelesítés

OTS - Cégvonal, 2008. november 25. 10:52

A Hurricane Electric, vezető IPv6 (továbbfejlesztett csomagkapcsolt hálózati rétegbeli protokoll) továbbítás-szolgáltató immár ingyenes IPv6 hitelesítést kínál.

Egy interaktív tesztkörnyezet biztosításával a Hurricane Electric biztosítja a hitelesítés különböző szintjeit - a Newbie-tól a Sage-ig. A hitelesítési folyamat segíti a hálózati mérnököket abban, hogy tesztelhessék az IPv6-os kapcsolódásokat, valamint a rendszer-adminisztrátorokat abban, hogy megnövelhessék IPv6 jelenlétüket. Az első felhasználók elmondták, hogy a Hurricane Electric ingyenes IPv6 hitelesítési szolgáltatása egyszerre lenyűgöző és oktató jellegű is.

"A hitelesítés nagyon fontos az információtechnológia világában" - mondta el Mike Leber, a Hurricane Electric elnöke. "Gyors indulást akarunk biztosítani azoknak, akiket érdekel a felemelkedőben lévő IPv6 technológia, és segédkezet akarunk nyújtani mindazoknak, akik többet szeretnének megtudni arról, hogyan fog megváltozni az internet az elkövetkező alig két esztendőben." Leber hozzátette még: "célunk annak biztosítása, hogy a felhasználók tudjanak kezdeni valamit az első IPv6 ping után."